Hae tukea lasten ja nuorten harrastustoiminnan kustannuksiin

Vuoden Iskät ry:ltä on mahdollista hakea tukea lasten ja nuorten harrastustoiminnan kustannuksiin

Haettavissa toukokuun 2023 loppuun mennessä: seura-avustus lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen Savonlinnan ja Juvan seudulla.

SEURA-AVUSTUSTA LASTEN JA NUORTEN HARRASTUSTOIMINTAA JÄRJESTÄVILLE

Jokaisella lapsella ja nuorella tulee olla mahdollisuus harrastaa! Hyväntekeväisyysyhdistys Vuoden Iskät ry haluaa osaltaan olla mukana tukemassa lasten ja nuorten harrastustoimintaa sekä ennaltaehkäistä syrjäytymistä.

Haettavissa on nyt seura-avustusta Savonlinnan ja Juvan seudulle. Avustusta jaetaan paikallisesti toteutettavaan lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Vuoden Iskät ry tulee jakamaan avustusta saamiensa hakemusten perusteella yhteensä 4.000 euroa ja seurakohtainen jaettava avustus tulee olemaan suuruudeltaan 300 - 1.000 euroa. Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää toukokuun loppuun mennessä sähköpostitse osoitteeseen posti@vuodeniskat.fi.

Hakemuksesta tulee ilmetä seuraavat asiat:
- avustusta hakeva seura ja yhteyshenkilö
- haettava summa
- avustuksen käyttötarkoitus ja -aika
- arvio, kuinka montaa ja minkä ikäistä lasta/nuorta avustuksella tuetaan
- Vuoden Iskät ry:n mahdollinen näkyvyys seuran puolelta

Lopulliset päätökset jaettavista avustuksista tekee Vuoden Iskät ry:n hallitus. Avustuksen saajat julkistetaan kesäkuun aikana. Määräajan (ke 31.5.2023 klo 23.59) jälkeen saapuneita hakemuksia ei käsitellä.

Lisätietoja saa tarvittaessa Vuoden Iskät ry:n sihteeriltä, Mikko Hietalahdelta, puh. 040 551 5435 tai mikko.hietalahti@vuodeniskat.fi.

 

Savonlinnassa 11.5.2023
Vuoden Iskät ry:n hallitus